Vrouwenkringen

Homepage Bethel Zeist

Introductie

De kringen (4) zijn ongeveer 30 jaar geleden ontstaan. Het doel was en is om als vrouwen uit verschillende wijkgemeenten (Bethel, Pniël, de Bron) de bijbel te lezen, elkaar te ontmoeten, om te zien naar de ander, het gezellig te hebben. Daarbij vonden we het belangrijk dat de kringen een open karakter hadden, zodat vrouwen "van buiten de kerk" zich er thuis zouden voelen.
Dat is nog steeds de realiteit: de leden komen uit verschillende wijkgemeenten en ook vrouwen die geen kerkelijke binding hebben doen mee. Alle kringen streven ernaar om de besprekingen praktisch en actueel in te vullen. Als afsluiting van het seizoen gaan we met elkaar een dagje uit. Als start proberen we samen iets gezelligs te doen bv. fietsen, ergens koffie drinken, of i.d.

Nieuwe leden zijn heel erg welkom!!
Hieronder specifieke informatie over elk van de kringen:

 

Kring Els van den Bos

Deze kring komt op de 2e donderdag van de maand van 9:15 - 11:45 uur bij elkaar en is bezig met de preken van Ds. van Ekris over de Bergrede.

Contact: 030-6952320 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kring Ella van Voorden

Deze kring vergadert op donderdag van 9:15 - 11:45 uur en is bezig met het boek van Ds J. Belder over Prediker: eigenzinnig en actueel.
Deze kring is groot en daarom is er een ledenstop.

Contact: 030-6921480 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kring Jeannet Thijsebaard

Deze kring komt dinsdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur bij elkaar en is bezig met de bespreking van het boekje van Ds. B. Reitsma over de Gelijkenissen van Jezus.

Contact: 030-6961970 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kring Maddie van Ballegooijen

Deze kring komt op de 1e donderdag van de maand bij elkaar van 9:15 - 11:45 uur en is net aan een nieuw bijbelstudieboekje toe, waarover de keuze nog moet worden gemaakt. Deze kring zou heel graag nieuwe leden ontmoeten!!

Contact: 030-8892228 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws


verschenen edities

kerkomroep

Beluister onze kerkdiensten
Kerkdiensten

 

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten