Nieuws

Homepage Bethel Zeist

Twee politici in de gemeente 

Binnen en buiten onze wijkgemeente zijn velen actief voor onze samenleving. Dit kan op veel manieren. Betaald, onbetaald, als mantelzorger, vanuit een roeping, gewoon omdat je het leuk vindt of vanuit verantwoordelijkheidsgevoel en zo zijn er vele redenen te noemen.
Onze gemeenteleden Wouter Catsburg en Vincent van Voorden doen dit in de politiek namens de ChristenUnie/SGP en het CDA. Wouter sinds 22 mei als wethouder en Vincent als raadslid.

 

Wat drijft hen?

PHOTO 2018 05 24 20 55 03 wethouder Wouter Catsburg en gemeenteraadslid Vincent van Voorden

 

Hallo, ik ben Wouter Catsburg

Ik ben ruim twintig jaar politiek actief, waarvan de laatste vijf jaar als raadslid voor de ChristenUnie/SGP - sinds 22 mei als wethouder in Zeist. Een positie waar ik erg dankbaar voor ben.
Voor mijzelf is de Bijbelse opdracht “ons in te zetten voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook onze bloei” (Jeremia 29:7) belangrijk voor mijn werk in de samenleving: op welke plaats je ook geplaatst bent, gebruik je talenten om dienstbaar te zijn in de samenleving.
Als wethouder heb ik onder andere duurzaamheid in mijn portefeuille. Ik vind het heel bijzonder dat ik me vanuit die rol kan inzetten voor de schepping, voor de zorg over mens en dier, als rentmeester voor dit stukje Nederland.
Als wethouder blijf ik graag in contact met jullie. Spreek me aan of mail me als er zaken zijn waarover je vragen hebt. Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mijn naam is Vincent van Voorden

Ik ben sinds 22 mei raadslid voor het CDA. Bij het CDA Zeist geloven we niet in oplossingen die alleen bedacht worden door de overheid. Het CDA is een partij die oog heeft voor de kracht van wat mensen samen kunnen bereiken. De overheid is niet de samen-leving; uiteindelijk ontmoeten mensen elkaar in gezinnen, buurten, scholen, kerken en verenigingen en dat moet als politieke partij je uitgangspunt zijn.
Voor het CDA vertegenwoordig ik de commissie ruimte en financiële (begeleidings) commissie Centrum. Tevens mag ik optreden als plaatsvervangend voorzitter van de commissie samenleving.
Persoonlijk wil ik graag tussen, met en vooral voor mensen werken. Met dit stukje doe ik ook een oproep aan u: mocht u ergens tegen aan lopen, heeft een vraag over een gemeentelijk besluit, of heeft u interesse in een onderwerp? Schroom dan niet mij aan te spreken of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar homepage

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws


verschenen edities

kerkomroep

Beluister onze kerkdiensten
Kerkdiensten

 

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten