Nieuws

Homepage Bethel Zeist

27-08-2018

  Met veel plezier blikt ds. F. van Roest terug op de cursus Omega. Hij schrijft daarover:

OMEGA

in samenwwerking met  wijkgemeentes  BETHEL, DE BRON EN PNIËL

Met dertien deelnemers en een enthousiaste begeleidingscommissie is in april en mei van dit voorjaar voor het eerst OMEGA gegeven.
Wat Alpha is voor jongeren en beginnend gelovigen is OMEGA voor ouderen en allen die (weer) belangstelling hebben voor zaken met betrekking tot geloof.

Soms was de reden hernieuwde kennismaking, soms verdieping. Geloofsonderwerpen en dingen met betrekking tot zorg, medisch handelen, voltooid leven e.d. kwamen aan de orde.
Veel vragen bleven liggen en zullen nog beantwoord moeten worden.

We hebben zes mooie momenten gehad, die steeds werden afgesloten met een maaltijd. Door middel van een presentatie via de beamer, een filmpje en samenzang
werd een bepaald onderwerp ingeleid en uitgelegd, gevolgd door een bespreking in een kleine groep van maximaal vijf deelnemers.

evaluatie
Nadat de cursus gehouden was, is OMEGA door de deelnemers en de commissie geëvalueerd. We gaan er mee door. Wel anders.
De onderwerpen zullen beperkter zijn voor wat betreft de inhoud. Hierdoor zijn er meer lessen waaruit een serie kan worden gekozen.
We hebben een aantal basisonderwerpen en daarna keuze onderwerpen. Hoe het er precies uit gaat zien, wordt in de komende weken verder uitgewerkt.

opnieuw gepland
In het voorjaar van 2019, tweede helft januari tot en met de eerste helft van maart, staat OMEGA weer gepland op dinsdagmorgen om 10.00 uur in de Wijkzaal van de Sionskerk.
Intussen zijn er al weer mensen die zich (voorlopig) opgegeven hebben.

belangstelling?
Hebt u belangstelling? Neem contact op met één van de onderstaande commissieleden. Zij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

OMEGA, misschien iets voor u?
Neem contact op met :

Theo v.d. Bos (wijk Bethel) T 0306952320 M: 0623233332, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kees Goethals (wijk De Bron), T: 0306962883, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Co Westeneng (wijk Pniël) M: 0626838035, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ds. F. van Roest (cursusleider) M: 0638122955, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar Home

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws


verschenen edities

kerkomroep

Beluister onze kerkdiensten
Kerkdiensten

 

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten