Nieuws

Homepage Bethel Zeist

Vakantie Bijbelclub

De eerste schoolweek zit er alweer op. Hopelijk hebben jullie het fijn gehad, of heb je alweer zin in vakantie? Wij eigenlijk wel want dan is het de Vakantie Bijbelclub (VBC)!
We hopen dat ook jij dit jaar weer veel zin hebt om te komen! En ben je nog nooit geweest? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen!
Want ook nu willen we graag kinderen die God nog niet kennen, van Hem vertellen. Neem jij iemand mee die (bijna) nooit naar de kerk gaat? Zo kunnen we veel kinderen Gods liefde laten zien!

wanneer
We willen drie ochtenden samen gaan zingen, knutselen, naar een Bijbelverhaal luisteren en ook dit jaar komt er weer een theater! We hopen op gezellige en goede dagen samen.

waar en hoe laat
Onthoud maar vast dat dat op 24, 25 en 26 oktober is vanaf ongeveer 9.30 uur -12.00 uur bij de Nieuwe Kerk in Zeist. En neem alvast een kijkje op de website: http://vbczeist.weebly.com/

voor wie
Ben jij tussen de 4 & 12 jaar oud dan ben je van harte welkom om bij ons ‘op zoek te gaan’! En zit je in groep 6,7 of 8 dan is er voor jou (weer) een speciaal programm
U als gemeente roepen we ook deze keer weer op om voor het werk van de VBC te bidden: voor voldoende vrijwilligers, dat er kinderen komen die God niet of nauwelijks kennen en dat er geen schroom ervaren wordt om deze kinderen te vragen en mee te nemen!

Hartelijke groet, namens de Werkgroep,
Ida Nijenhuis & Tryntsje Cuperus

PS Heeft u/jij de vacature voor de werkgroep al zien hangen in
’t Lichtpunt? We hopen op reactie!

terug naar Home

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws


verschenen edities

kerkomroep

Beluister onze kerkdiensten
Kerkdiensten

 

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten