Nieuws

Homepage Bethel Zeist

23-09-2018

In Bethelnieuws van 23 september staat :

Foto's startweekend
Op de zaterdag van het startweekend zijn zo’n 28 foto’s gemaakt, die een beeld geven van het samen gemeente zijn in BethelZeist.
Om de foto's op de website te kunnen plaatsen is per foto de toestemming tot publicatie nodig van wie er op staat. In geval van kinderen is de toestemming nodig van de ouders.

De prints van deze foto’s hangen nu in ‘t Lichtpunt. We vragen uw toestemming tot publicatie van deze foto’s aan te geven op de lijst die er bij ligt.

Vanmorgen, na de ochtenddienst van 23 september, hingen die foto's van het geslaagde startweekend dan ook in de hal van het 'Lichtpunt'

De heren Frits de Groot en Rinus Vader, verantwoordelijk voor het plaatsen van foto's (mét toestemming) op de website hebben nu, na het verkrijgen van deze toestemming van betrokkenen ervoor
gezorgd dat de gemeente een indruk krijgt van de sfeer van deze gemeentedag. De foto's staan op de website bij fotoserie.

Vraag: Is er iemand uit de gemeente die op één of beide dagen aanwezig was, bereid hierover een verslag te maken voor de website? Heel graag.
Stuur uw verslag dan naar deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KLIK VOOR DE FOTO'S HIER

terug naar Home

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws

verschenen edities

Maandagenda

Beluister onze kerkdiensten

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten