Nieuws

Homepage Bethel Zeist

5-10-2018

‘Strooi in bord met water wat peper. Doop je vinger in afwasmiddel. Doe je vinger daarna in het water en kijk wat er gebeurt’.
Dat is leuk, even een ‘proefje’ om uit te zoeken wat er gebeurt! Tijdens de Vakantie Bijbelclub zullen we nog veel meer proefjes gaan doen! We gaan met elkaar op onderzoek uit. Niet alleen om uit te zoeken wat er met de peper gebeurt, maar we zullen ook twee Bijbelverhalen horen om te onderzoeken wie Jezus is en wat Hij allemaal kan.

medewerkers gezocht
Bent u/jij al benaderd om medewerker te zijn? We zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die tijdens de VBC hun steentje weer bij willen dragen.
Meld je aan bij onderstaande personen, of via de website.
Speel jij een muziekinstrument? We hebben namelijk nog wel wat muzikanten nodig. Speel jij piano, gitaar of fluit?! Dan zijn we op zoek naar jou! De VBC is voor kinderen van 4-12 jaar. We komen op 24, 25 en 26 oktober van 09.45 uur - 11.45 uur bij elkaar in de Nieuwe Kerk in Zeist.
De deur gaat om 09.30 uur open!
We hopen dat ook jij dit jaar weer veel zin hebt om te komen! En ben je nog nooit geweest? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen! Want ook nu willen we graag kinderen die God nog niet kennen, van Hem vertellen. Neem jij iemand mee die (bijna) nooit naar de kerk gaat? Zo kunnen we veel kinderen Gods liefde laten zien!
En neem alvast een kijkje op de website: http://vbczeist.weebly.com/

Hartelijke groet, namens de Werkgroep,
Ida Nijenhuis & Tryntsje Cuperus

A- A A+

Kerkdiensten

Zie het rooster


Bethelnieuws

verschenen edities

Maandagenda

Beluister onze kerkdiensten

logo WSZ


Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten