Nieuws

Homepage Bethel Zeist

05-4-2019

Near East Ministry zoekt deelnemers voor ReveilwekenJaarlijks organiseert Near East Ministry vier christelijke conferentieweken met de naam ‘Reveilweken’.

Het thema ‘Leef!’ wordt tijdens de zomerse Reveilweken verder uitgediept. ‘s Ochtends is er een bijbelstudie die wordt uitgewerkt in kleine gespreksgroepen.
‘s Middags zijn er seminars over verschillende thema’s en ‘s avonds zijn er gezamenlijke diensten. Voor kinderen en tieners is er een apart programma.

oproep
Tijdens de conferentieweek wordt vanuit het Johannes-evangelie een oproep gedaan om ‘wakker te worden’, ons naar Hem om te keren en Jezus te volgen.

Om aardse zaken los te laten en in Hem te leven. Verschillende sprekers waaronder Marien Kollenstaart, Foppe Wiersma, Coen Nuijten, Piet Jonkers, Oscar Lohuis, Pieter Both en anderen verlenen hun medewerking.

Vier verschillende Reveilweken
De vier verschillende Reveilweken hebben ieder hun eigen accenten.1 > Zo wordt de mini-Reveilweek gehouden tijdens het hemelvaartsweekend van 29 mei tot 2 juni.

2> De eerste zomer-Reveilweek wordt van 20 - 26 juli gehouden in conferentiecentrum de Kroeze Danne in Ambt Delden. Deze week wordt ook wel de ‘grote Reveilweek’ genoemd omdat er ruim duizend mensen komen.

3> De tweede Reveilweek is kleinschaliger en heeft hetzelfde globale programma als de eerste Reveilweek. Tijdens de eerste en tweede Reveilweek zijn er specifieke programma’s voor volwassenen, jong volwassenen, tieners en kinderen.

4> De laatste Reveilweek is van 3 - 9 augustus 2019. Deze verdiepingsweek in Voorthuizen heeft verdiepende studies. Binnen het thema ‘leef!’ is meer aandacht voor een Reveil in Nederland. Tijdens deze week is er geen kinder- of tienerprogramma.

Over de Reveilweken
Sinds 1965 organiseert Near East Ministry christelijke zomerconferenties genaamd Reveilweken. Jaarlijks nemen zo’n 1600 mensen van 0 - 88 deel aan de Reveilweken.

Tot 15 april geldt een vroegboekkorting van € 10 per volwassene.

Meer informatie en aanmelden via: www.nemnieuws.nl/reveilweken.

terug naar Home

A- A A+

Agenda

zondag 21 april
ds. C.M.A. van Ekris

zondag 21 april
ds. A. Juffer

donderdag 25 april
Bijbelkring Bethel

zondag 28 april
ds. S. Stoppels

zondag 28 april
ds. C. van Dam

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten