Nieuws

Homepage Bethel Zeist

12-04-2019

Lieve vrienden,

De nieuwe maand is er weer, vol mogelijkheden voor ieder van ons om tot zegen te zijn voor de mensen om ons heen. Om een beeld van Jezus te zijn voor mensen die Hem misschien nog nooit gezien hebben zoals Hij werkelijk is: de Zoon van God, gestorven voor onze zonden en opgestaan uit de dood om allen die dat geloven te vergeven en terug naar God te brengen. Dit is ook de boodschap die deze april maand gebracht zal worden tijdens de samenkomst in de Citadel. U bent van harte welkom. Inloop vanaf 19.00 uur, de samenkomst begint wekelijks om 19.30.

De afgelopen maand hebben we Mattheus 26 besproken. Heel mooi om te zien dat alles wat er met Jezus gebeurde al in het Oude Testament voorzegd was. De groep bezoekers groeit langzaam maar gestaag. Wekelijks wordt er na de samenkomst dooponderwijs gegeven aan 4 jonge mannen, terwijl er vaak ook een aantal extra gewoon mee luisteren. Abdu (niet zijn echte naam) is een van hen. Hij wil graag Jezus volgen maar is bang voor de reactie van zijn familie als ze zouden weten dat hij zich bekeerd tot Christus. Wilt u bidden voor hem en de andere mannen? Vooral dat ze mogen weten dat zelfs als vader en moeder ze misschien verlaten, God ze nooit zal verlaten.

Wilt u ook bidden voor Karen en Yasmin (niet hun echte namen) uit Noord-Afrika? De kans is groot dat ze van het COA verder weg moeten gaan wonen terwijl ze erg graag naar de samenkomst in Zeist zouden willen blijven komen om te groeien in hun geloof in Jezus. Karen helpt ons tegenwoordig wekelijks met de kinderen waarbij ze een heel rustgevende, positieve invloed heeft op een paar kleine 'stuiterballetjes'. Opeens kan de grootste spring-in-het-veld wel een uurtje rustig werken omdat Karen erbij is komen zitten!!

We zijn blij met de alle vrijwilligers die helpen om de avonden goed te laten verlopen. Mocht u, of iemand die u kent, nog willen helpen met bijvoorbeeld het kinderwerk, de catering of bijvoorbeeld graag met muziek de zang begeleiden horen we het graag! Ook zijn we nog steeds op zoek naar een paar extra handen om het ontbijt te kunnen laten beginnen. Interesse? Bel of mail me!!!

Voor een Marokkaans meisje uit groep 6 in De Bilt zoeken we nog steeds huiswerk hulp. Ook vraagt een Iraanse dame die nog maar net in Nederland is of er iemand is die haar wil helpen met de beginselen van de taal. Zij woont vlak achter de Bethelkerk. Interesse of vragen? Bel of mail me!! (Mirjam Pierik, 06-26104756)

De agenda voor de komende maanden is als volgt:
12/4: samenkomst
19/4: GEEN samenkomst i.v.m. Goede Vrijdag,
26/4: samenkomst
3/5: samenkomst, GEEN maaltijd!!!!
10/5: samenkomst
17/5: samenkomst
24/5: speciale avond voor actief betrokkenen, meer info volgt.
30/5: samenkomst

Rest mij nog u een gezegde maand te wensen en hopelijk tot ziens op vrijdag in de Citadel.

Met vriendelijke groet,
Mirjam Pierik. mobiel 06-26104756


 terug naar Home

A- A A+

Agenda

zondag 21 april
ds. C.M.A. van Ekris

zondag 21 april
ds. A. Juffer

donderdag 25 april
Bijbelkring Bethel

zondag 28 april
ds. S. Stoppels

zondag 28 april
ds. C. van Dam

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten