Maatschappelijk werk van de kerk

Homepage Bethel Zeist

Problemen groeien je boven het hoofd. Je praat met familie, buren of vrienden. Vaak kan dat helpen, maar soms ook niet. Het kan zijn dat er niemand is met wie je kunt praten. Zit u of jij in zo'n situatie, dan is het goed te weten dat hulp dichtbij is.

Hulp vanuit bijbelse waarden en normen.
Het maatschappelijk werk is voor iedereen toegankelijk en de hulp is gratis. De gesprekken met de maatschappelijk werkers zijn vertrouwelijk. Maatschappelijk werkers hebben een beroepsgeheim. Alleen met uw toestemming plegen zij overleg met anderen. Laat de problemen niet te hoog oplopen, kom er liever tijdig over praten!

Wat doet de maatschappelijk werker?
In een eerste gesprek probeert de maatschappelijk werker samen met u de moeilijkheden op een rij te zetten. Soms is één gesprek voldoende. Het kan ook zijn dat meer gesprekken nodig zijn om alles duidelijk te krijgen. Samen met u zal worden gekeken naar wat er aan uw problemen gedaan kan worden. Als het nodig is, en wanneer u dat wenst, wordt de hulp van een andere hulpverlener of specialist ingeroepen. Soms zal de maatschappelijk werker u voorstellen anderen, bijvoorbeeld uw partner, in de hulpverlening te betrekken.

Als het nodig is wil de kerk u helpen een 'weg'te vinden en te zoeken samen met u naar een oplossing. Neem daarvoor contact op met ...:

Gerard Eijkelenboom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar Home

A- A A+

Agenda

zondag 20 oktober
ds. J. Hansum

zondag 20 oktober
ds. H. de Jong

zondag 27 oktober
prop. W.J. de Hek

zondag 27 oktober
ds. W.G. Sonnenberg

woensdag 30 oktober
Kerkenraadsvergadering

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten