Vrouwenkringen

Homepage Bethel Zeist

Introductie

De kringen (4) zijn ongeveer 30 jaar geleden ontstaan. Het doel was en is om als vrouwen uit verschillende wijkgemeenten (Bethel, Pniël, de Bron) de bijbel te lezen, elkaar te ontmoeten, om te zien naar de ander, het gezellig te hebben. Daarbij vonden we het belangrijk dat de kringen een open karakter hadden, zodat vrouwen "van buiten de kerk" zich er thuis zouden voelen.
Dat is nog steeds de realiteit: de leden komen uit verschillende wijkgemeenten en ook vrouwen die geen kerkelijke binding hebben doen mee. Alle kringen streven ernaar om de besprekingen praktisch en actueel in te vullen. Als afsluiting van het seizoen gaan we met elkaar een dagje uit. Als start proberen we samen iets gezelligs te doen bv. fietsen, ergens koffie drinken, of i.d.

Nieuwe leden zijn heel erg welkom!!
Hieronder specifieke informatie over elk van de kringen:


Kring Alien Versteeg

We behandelen nu het boekje: Gaan op Gods weg, bijbelstudies over Mozes.
Deze kring wordt gehouden bij een van de leden thuis, op donderdagmorgen een keer per maand. Van 9.15 uur tot 11.45 uur.
Hartelijk welkom!
Contact en informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 030-6955636


Kring Ella van Voorden

Deze kring vergadert op donderdag van 9:15 - 11:45 uur en is bezig met het boek van Ds J. Belder over Prediker: eigenzinnig en actueel.
Deze kring is groot en daarom is er een ledenstop.

Contact: 030-6921480 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kring Jeannet Thijsebaard

Deze kring komt dinsdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur bij elkaar en is bezig met de bespreking van het boekje van Ds. B. Reitsma over de Gelijkenissen van Jezus.

Contact: 030-6961970 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kring Maddie van Ballegooijen

Deze kring komt op de 1e donderdag van de maand bij elkaar van 9:15 - 11:45 uur en is net aan een nieuw bijbelstudieboekje toe, waarover de keuze nog moet worden gemaakt. Deze kring zou heel graag nieuwe leden ontmoeten!!

Contact: 030-8892228 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A- A A+

Agenda

zondag 26 januari
Basiscatechese

zondag 26 januari
ds. C. Rentier

zondag 26 januari
ds. W.A. van den Born

zondag 2 februari
ds. W.G. van den Top

dinsdag 4 februari
Mannenkring 'de Poort'

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten