Sola Gratia

Homepage Bethel Zeist

21-102016

Sola Gratia, voor jongeren van  16+
Sola Gratia is een jeugdvereniging die elke zaterdag avond (m.u.v. vakanties of feestdagen) bij elkaar komt om op een gezellige manier te praten over het geloof en om leuke activiteiten te doen. Elke drie weken wordt er een thema behandeld.

Elk thema wordt voorbereid door een groepje jongeren die hiermee de avonden vullen. Elke avond bestaat uit een algemene opening met een stuk bijbel lezen en zingen, de rest van de avond wordt ingevuld met een bijbelstudie, activiteit of spelavond. De bijbelstudies hebben betrekking tot de thema's van de maandgroep, zo hebben we al vele thema's gehad zoals: Victory!, Wake Up! en Bingo!

Na 22:00 is de avond afgelopen en wordt de avond afgesloten met een drankje en een gezellig potje tafelvoetbal of bijvoorbeeld een kaartspel.

Ontsapnning

Er zijn ook avonden dat we heerlijk kunnen ontspannend, wat dacht je van een strandwandeling, bosspel, recordavond of het jaarlijkse Oud of Nieuw jaars Gala?! Niet te vergeten: het jaarlijkse Hemelvaarts kamp!
Gezelligheid is een belangrijke factor

Daarmee staat of valt een avond. Jij kan daaraan bijdragen! Zin om een keer te komen? Voel je vrij en kom zaterdagavond! We beginnen om 20.15 uur in 't Lichtpunt of The Mirror, onder de toren van de Nieuwe Kerk in Zeist.

Groetjes vanuit heel Sola Gratia!

 

Meer weten? Willine Sonnenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

Wijnand Jonkers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Of kijk op onze website en meld je daar aan als nieuw clublid.  

Of Twitter naar @solazeist

 

 

 

Terug naar Home

Bewaren

Bewaren

A- A A+

Agenda

zondag 20 oktober
ds. J. Hansum

zondag 20 oktober
ds. H. de Jong

zondag 27 oktober
prop. W.J. de Hek

zondag 27 oktober
ds. W.G. Sonnenberg

woensdag 30 oktober
Kerkenraadsvergadering

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten