The Torch

Homepage Bethel Zeist

De Torch, een korte introductie

Iedere zaterdagavond komen wij met de jongeren tussen de 14 en 16 jaar samen om de zaterdagavond gezellig samen door te brengen. We vullen de avond met spellen, quizes, sportieve activiteiten, noem maar op. We zullen jullie op deze website proberen op de hoogte te houden van onze activiteiten.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en tussen de 14 en de 16 jaar zijn, kom gerust een keer mee doen op zaterdagavond vanaf 20:00uur tot 22:00 uur . We zitten afwisselend in "the mirror" en "het lichtpunt".
Kom dus gerust langs!

  Groetjes, Marc Buizer

de leden en de leiding van de Torch

Zie hieronder wat we 't laatst voor activiteit samen hebben gedaan:

even tussendoor.....daaronder nog méér foto's.....

Mijn naam is Marc Buizer en ongeveer 34 jaar geleden ben ik gedoopt in deze kerk. Met veel plezier ging ik vroeger naar de clubs, waar ik het de leiding niet altijd even makkelijk maakte. Sinds een aantal jaren ben ik zelf actief in het jeugdwerk. Als leiding van The Torch vind ik het belangrijk dat de tieners el-kaar ook op andere momenten dan de zondag kunnen ontmoeten in de kerk.
Goed om te zien dat er veel vriend-schappen ontstaan en er veel plezier is, daar word ik blij van en blijf ik mezelf ook nog een beetje jong voelen. Iedere zaterdagavond is er Torch van 20.00 tot 22.00 uur, de avonden verdelen we met 4 leiding zodat er altijd 2 leiding aanwe-zig zijn per avond. Als leiding hebben we ongeveer 4 keer per jaar overleg om de avonden, kamp, Torch-nachtje en andere dingen te bespreken. We probe-ren voor de tieners leuke en gezellige avonden te organiseren, zodat ze op zaterdagavond met hun vrienden en vriendinnen herinneringen voor later kunnen maken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar Home

Bewaren

Bewaren

A- A A+

Agenda

zaterdag 22 juni
Running Dinner

zondag 23 juni
dr. B.J.G. Reitsma

zondag 23 juni
dhr. J. Kroon

zondag 30 juni
ds. C.M.A. van Ekris

zondag 30 juni
ds. F. van Roest

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten