Gewoon Samen

Homepage Bethel Zeist

gewoonsamen

Gewoon Samen is het jongeren-vrijwilligersnetwerk in Zeist. Jongeren tot 30 jaar zetten zich vrijwillig in bij mensen in Zeist die hulp nodig hebben. Mensen die weinig of geen netwerk en beperkte financiële middelen hebben. Het is mooi om iets belangeloos voor een ander te doen; vrijwilligers zijn hard nodig; én jongeren hebben ook op dit vlak veel te bieden!

Hulpvragen kunnen éénmalig, structureel, praktisch en/of sociaal zijn en kunnen individueel of groepsgewijs worden opgepakt door de jongeren. Bijvoorbeeld; helpen verhuizen, kluswerkzaamheden, taalles, hulp bij de computer of maatjescontact.

In de meeste gevallen komen de vragen binnen van de organisaties met wie wij samenwerken; Kerk en Samenleving, Vrijwilligerscentrale, Samen Oplopen, Handje Helpen, Accolade Zorggroep, Vitras, Sociaal Team etc. Een enkele keer meldt een hulpvrager zichzelf aan, wanneer er bijv. nog geen andere organisaties/hulpverleners betrokken zijn en/of wanneer het efficiënter is om de vraag direct bij ons neer te leggen. In de afgelopen jaren zijn al veel jongeren, ook jongeren van Bethel, ingezet en veel Zeistenaren geholpen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.netwerkgewoonsamen.nl
Hier krijgt u een indruk van wat er zoal aan hulpvragen opgepakt wordt en kunt u doorklikken naar de jaarverslagen, social media en contactgegevens.

Hartelijke groet,
Aristha Verkaik & Jolien van Braak

terug naar Home

A- A A+

Agenda

Sunday 4 October
Ds G.H. Fredrikze

Sunday 4 October
ds. F.G. Immink

Sunday 11 October
Ds R. de Koning Gans

Sunday 11 October
ds. R. de Wit

Sunday 18 October
Ds G.M. van Meijeren

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten