Straatevangelisatie

Homepage Bethel Zeist

Evangelisatiecommissie

algemeen
De Evangelisatie houdt zich bezig met de vraag hoe niet-gelovigen, dichtbij en ver weg, met (het Woord van) God in aanraking kunnen worden gebracht. Een aantal van de activiteiten zijn gericht op evangelisatie dichtbij.

Als wijkgemeente Bethel zijn we overtuigd dat missionair zijn één van de vele onderdelen van het gemeente zijn. 

Evangelisatie richt zich met name op zending en evangelisatie binnen Nederland zelf. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld evangelisatiewerk op campings ,de praise-avonden en de VakantieBijbelClub. 

praise&prayer
Praise-avonden en op kerstavond.Eenmaal in de maand zijn de praise&prayer-avonden op zondagavond 19:00 uur in het Lichtpunt van de Nieuwe Kerk aan de Boulevard.De eigen Praiseband zorgt voor de muziek en begeleiding.

radio-uitzendingen
Vier keer per jaar zijn namens wijkgemeente Bethel de radio-uitzendingen via Radio Slotstad.De kerkdienst wordt live uitgezonden via Radio Slotstad.Ook kan elke zondag de kerkdienst om 10:00 uur en 17:00 uur via de Kerkomroep gevolgd worden.Op deze website wordt een enkele keer tijdens een bijzonder dienst de liturgie geplaatst, zoals bij doopdiensten, Kerstmis, Pasen en Pinksteren.

straatevangelisatie
Binnen Hervormd Zeist is de straatevangelisatiecommissie actief, een samenwerkingsverband van wijkgemeente Bethel en wijkgemeente Pniël. Eén keer per maand vindt er op zaterdag door hen straatevangelisatie plaats op Belcour. Daarvoor komen zij om 13:30 uur in de Nieuwe Kerk bijeen voor gebed.

terug naar Home

A- A A+

Agenda

Sunday 4 October
Ds G.H. Fredrikze

Sunday 4 October
ds. F.G. Immink

Sunday 11 October
Ds R. de Koning Gans

Sunday 11 October
ds. R. de Wit

Sunday 18 October
Ds G.M. van Meijeren

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten