Evangelisatie binnenland

Homepage Bethel Zeist

De vakantie Bijbelclub

Drie ochtenden in de herfstvakantie organiseert wijkgemeente Bethel samen met de wijkgemeentes de Bron en Pniël de Vakantiebijbelclub. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom om samen te zingen, te luisteren naar het bijbelverhaal, te knutselen en spelletjes te doen. Door de vakantiebijbelclub willen we kinderen laten kennismaken maken met het christelijk geloof en hen Gods liefde laten zien.

Op www.vbczeist.weebly.com staat meer informatie over de aankomende VBC, ook kun je ook de foto’s van afgelopen jaren terugkijken. Elk jaar zijn er veel vrijwilligers nodig die één of meerdere ochtenden helpen. Via de website kun je je hiervoor opgeven.

We hopen je te zien in de herfstvakantie!

De VBC-werkgroep This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Alpha-cursus

Als je meer over het geloof wilt weten is de Alpha-cursus iets voor jou. De Alpha-cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die vrijblijvend kennis willen maken met het christelijk geloof. Dat geldt zowel voor mensen voor wie de kerk en geloven helemaal ‘nieuw’ zijn, als voor mensen die meer ‘ervaring’ hebben, maar toch graag over de basisvragen willen praten.

Voor informatie en opgave neem contact op met Jaap Schulting, (030) 6913336

 

Straatevangelisatie

Elke tweede zaterdag van de maand zijn we in Belcour te vinden en proberen het publiek aan te spreken over het evangelie. Met Pasen, Pinksteren en Kerst zijn we er de zaterdag ervoor. Wil je eens meedoen? Heb je andere ideeën om praktisch te evangeliseren? Graag! Je zult zien dat het ook je eigen geloof scherpt!

Neem contakt op met Rien van de Glind, 6952075

Praise & Prayer

Elke eerste zondagavond van de maand om 19:00 uur is er een bijeenkomst in ‘t Lichtpunt. We zingen dan rond een bepaald thema een aantal oude en nieuwe liederen uit Opwekking e.d. , daarbij begeleid door een combo uit de gemeente. Deze activiteit is bedoeld om jongeren en ouderen samen te brengen om God de lof toe te zingen, die Hij verdient. Daarnaast besteden we aandacht aan vormen van gebed. Gezien hun karakter bieden deze bijeenkomsten de mogelijkheid om mensen die niet (zo vaak) de kerkdiensten bezoeken, welkom te heten.

Voor meer informatie: Theo van den Bos, 6952320

 

Maandblad ECHO

Het evangelisatieblad Echo wordt maandelijk uitgereikt aan Hervormde gemeenteleden in de wijk, die niet de wekelijkse gang naar de kerk hebben. Soms komt het daarbij tot gesprekken. Rond de feestdagen worden deze mensen actief uitgenodigd voor onze (speciale) vieringen.

Voor informatie of deelname kunt u contact opnemen met Lia Schulting, tel. (030) 6913336

 

A- A A+

Agenda

Sunday 4 October
Ds G.H. Fredrikze

Sunday 4 October
ds. F.G. Immink

Sunday 11 October
Ds R. de Koning Gans

Sunday 11 October
ds. R. de Wit

Sunday 18 October
Ds G.M. van Meijeren

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten