Vakantiebijbelclub

Homepage Bethel Zeist

14-12-2016

Drie kerken in Zeist: Bethel, de Bron en Pniël, organiseren elk jaar in de herfstvakantie drie ochtenden vol met activiteiten voor alle kinderen van de basisschool. Dit doen we om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met het christelijk geloof. De Vakantie Bijbel Club wordt gehouden in de Nieuwe Kerk. Op www.vbczeist.weebly.com vindt u meer informatie en hieronder kunt u de terugblik van afgelopen VBC lezen.

Om u alvast een indruk te geven hoe de laatste vakantiebijbelclub is verlopen, volgt hier een terugblik van de VantieBijbelClub, gehouden in de hefstvakantie van 2016.

Het thema was Aan tafel

 

Terugblik

Vakantie Bijbelclub
Jullie hebben de afgelopen tijd heel wat berichten voorbij zien komen over de Vakantie Bijbelclub. Ondertussen is deze achter de rug. We willen kort met jullie terugblikken op de afgelopen VBC.

drie dagen
Drie ochtenden kwamen tussen de 80 en 90 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar bij elkaar in de Nieuwe Kerk. Zowel kinderen uit de eigen gemeentes waren er, maar wat mooi om zien dat er ook vriendjes en vriendinnetjes mee kwamen om zo meer van Jezus te horen.
Het thema was: ‘Aan Tafel’. Tijdens de maaltijd ontstaan er mooie gesprekken en ontmoetingen. Zeker als deze maaltijd samen met Jezus is. Het ging over een tafel vol geluk en een tafel vol feest!
Zacheüs kon zijn geluk niet op, omdat Jezus met hem wilde eten. Zijn leven veranderde totaal! Het was een feest voor de verloren zoon. Hij bleef het waard een zoon te zijn en er werd een feestmaal voor hem gemaakt!
Verder is er veel geknutseld, gezongen en zijn er spellen gedaan. Wat hebben we genoten en we zijn erg dankbaar voor de goede sfeer die er was.

afsluiting
Op vrijdag werd er afgesloten met een theater en een maaltijd waarvan de kinderen het grootste deel zelf gemaakt hadden. Hierbij waren ook de ouders aanwezig. Fijn om dit zo met elkaar ook af te sluiten, te horen hoe enthousiast de kinderen over deze dagen waren.
De uiteindelijke afsluiting vond vorige week zondag plaats tijdens een mooie dienst in de Nieuwe Kerk. Hierdoor kreeg ook de gemeente een beeld wat er tijdens de VBC dagen was gedaan.

dankbaarheid
We hebben deze dagen sterk de kracht van het gebed en de trouw van God ervaren. Bijzonder om te weten dat tijdens het programma verschillende mensen voor de VBC aan het bidden waren!
Veel dank aan alle medewerkers; voor al jullie inzet tijdens de dagen zelf!
Wilt u het werk van de VBC en vooral de kinderen die hier gekomen zijn in uw gebeden blijven gedenken?

Vriendelijke groet, de VBC-werkgroep

Zie ook de foto's over deze geslaagde VBC

of terug naar Home

Bewaren

A- A A+

Agenda

Sunday 27 September
Ds J.J. Hagendijk

Sunday 27 September
ds. D.G.F. de Bree

Sunday 4 October
Ds N.J.M. Goedhart

Sunday 4 October
ds. F.G. Immink

Sunday 11 October
Ds R. de Koning Gans

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten