Bethel binnen Zeist

Homepage Bethel Zeist

Annemarie Broer

Wilt u het werk van Annemarie en Stichting Gave steunen? Doneer dan een  gift aan: Stichting Gave, een organisatie met een ANBI-keurmerk, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is (RSIN/Fiscaal nr. 804521785).
 
Uw gift is van harte welkom op rek.nummer: NL12INGB00070301 70 van St. Gave, Harderwijk onder vermelding van ‘Annemarie Broer’
 

Diaconie

Wilt u het diaconale werk van BethelZeist binnen en buiten Zeist steunen? BethelZeist werkt daarin samen met het geheel van de Protestante Kerk te Zeist. Doneer dan een gift aan de Diaconie van de Hervormde Gemeente Zeist, een organisatie met een ANBI-keurmerk, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is (RSIN/Fiscaal nr. ‘004004036’ (Diaconie)

Uw gift is van harte welkom op rek. nr. NL34INGB 0000 0697 33 van Diaconie van de Hervormde Gemeente Zeist.

 

Wijkkas

Wilt u BethelZeist steunen? Het overgrote deel van alle bedieningen, kringen en andere activiteiten die op deze website staan vermeld, wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Toch heeft de kerk uitgaven. Voor goede doelen buiten haarzelf, maar ook voor aanschaffingen van noodzakelijke spullen, zoals meubelen, verbruiksartikelen en opleidingen. Wilt u dat helpen mogelijk maken? Doneer dan een jaarlijkse of eenmalige gift aan BethelZeist, van de PKN Hervormde Gemeente Zeist, een organisatie met een ANBI-keurmerk, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is (RSIN/Fiscaal nr. 002690822).

Uw gift is van harte welkom op naar ‘NL24 INGB 0000 4768 28 t.n.v. Wijkgemeente Bethel, Zeist’

 

A- A A+

Agenda

Sunday 20 October
ds. J. Hansum

Sunday 20 October
ds. H. de Jong

Sunday 27 October
prop. W.J. de Hek

Sunday 27 October
ds. W.G. Sonnenberg

Wednesday 30 October
Kerkenraadsvergadering

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten