Rond de kerkdiensten

Homepage Bethel Zeist

Kindernevendienst

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er op de zondagmorgen kindernevendienst. De kinderen die de kindernevendienst bezoeken, verlaten de kerk na het zingen van het kinderlied. Ze komen tijdens de collecte weer terug in de kerk - opdat jong en oud delen in de zegen. Bij doopdiensten zingen de kinderen liederen in de dienst en bieden ze de doopouders een aandenken aan. Rond de feestdagen wordt er gewerkt met een project dat in de daaraan voorafgaande weken wordt uitgewerkt.

Voor meer informatie: Annelous Michielsen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderoppas

Crèche

Voor kinderen tot 4 jaar is er zowel in de ochtenddienst als in de middagdienst opvang. De kinderen kunnen voor aanvang van de dienst in de eerste ruimte links in 't Lichtpunt worden gebracht. De kinderen mogen zelf iets te eten en te drinken meenemen. Ook kun je daar jouw 06 nr. achterlaten. Indien echt noodzakelijk kan het zijn dat je tijdens de dienst een sms ontvangt omdat jouw kind het echt niet naar zijn/haar zin heeft. De kinderen worden tijdens de collecte naar de kerk gebracht zodat we met de gehele gemeente de zegen ontvangen. Voor in de kerk kunnen de kinderen opgehaald worden door de ouders.

Maak je regelmatig gebruik van de crèche, dan verwachten we een bijdrage van de ouders door om toerbeurt mee te helpen.

Contactpersoon Annet Ploeg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 06-12883562

 

Kerkauto

Bent u niet in staat zelf naar de kerk te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze kerkautoservice. Enkele gemeenteleden zijn bereid u bij toerbeurt van en naar de kerk te vervoeren.

Informatie bij Gerrit van Dijk, 6914993

Bloemengroet

Wekelijks wordt vanuit de morgendienst een bloemengroet bij een van de gemeenteleden bezorgd. Zo willen we onze betrokkenheid laten voelen bij hun zoek zijn, hun jublileum of gewoon als dank. Na de dienst brengt één van de aanwezige gemeenteleden de bloemen bij betrokkene(n).

Koffie drinken

De eerste zondag van de maand en bij bijzondere diensten kunnen we elkaar na de dienst in 't Lichtpunt ontmoeten. Koffie, thee en limonade staan dan klaar.

Contactpersoon organisatie Alien Versteeg, 6955636

Kerkdienst op internet

Om de dienst rechtstreeks (of later) te beluisteren, klik hier.

A- A A+

Agenda

Sunday 27 September
Ds J.J. Hagendijk

Sunday 27 September
ds. D.G.F. de Bree

Sunday 4 October
Ds N.J.M. Goedhart

Sunday 4 October
ds. F.G. Immink

Sunday 11 October
Ds R. de Koning Gans

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten