Nieuws

Homepage Bethel Zeist

Afgelopen week is het nieuwe camerasysteem geïnstalleerd. Met dank aan een aantal gemeenteleden zullen we deze komende zondag al in gebruik nemen!

Met de komst van het nieuwe camerasysteem verandert er ook iets aan de manier waarop de diensten kunnen worden bekeken. Voorheen werd een aankondiging gedaan van de dienst op de Bethelwebsite (met voor iedere dienst een aparte link) en YouTube. Deze werkwijze is komen te vervallen.

Op de Bethelwebsite staat op de homepage linksboven nu een knop 'livestream'. Op deze pagina staat de liturgie, de livestream, de collectecode en het kindernevendienstfilmpjes gegroepeerd op één pagina. Door te dubbelklikken op de live uitzending wordt deze beeldvullend getoond. Alternatief kan, als gekeken wordt via bijvoorbeeld de televisie, de link https://www.youtube.com/c/pknbethelwijkzeist/live worden gevolgd. De uitzending start vanzelf.

Het nieuwe camerasysteem biedt veel mogelijkheden. De komende periode zullen we gebruiken om die mogelijkheden te onderzoeken en toe te passen. We hopen dat elke uitzending steeds een stukje beter en mooier
wordt en we wensen de mannen van Beam&Stream-team veel succes toe!

Wilfred Hogendoorn, Henk Jan Ploeg en Danielle van Vliet (ouderling-kerkrentmeesters)

A- A A+

Agenda

Sunday 5 July
ds. N. de Boo

Sunday 5 July
Ds H.S. Mosterd

Sunday 12 July
Ds W.G. Sonnenberg

Sunday 12 July
Ds H.F. Klok

Sunday 19 July
Ds Z. de Graaf

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten