Sola Gratia

Sola Gratia, voor jongeren van 16+ Sola Gratia is een jeugdvereniging die elke zaterdag avond (m.u.v. vakanties of feestdagen) bij elkaar komt om op een gezellige manier te praten over het geloof en om leuke activiteiten te doen. Elke drie weken wordt er een thema behandeld.

Elk thema wordt voorbereid door een groepje jongeren die hiermee de avonden vullen. Elke avond bestaat uit een algemene opening met een stuk bijbel lezen en zingen, de rest van de avond wordt ingevuld met een bijbelstudie, activiteit of spelavond. De bijbelstudies hebben betrekking tot de thema's van de maandgroep, zo hebben we al vele thema's gehad zoals: Victory!, Wake Up! en Bingo!

Na 22:00 is de avond afgelopen en wordt de avond afgesloten met een drankje en een gezellig potje tafelvoetbal of bijvoorbeeld een kaartspel.

Ontspanning

Er zijn ook avonden dat we heerlijk kunnen ontspannend, wat dacht je van een strandwandeling, bosspel, recordavond of het jaarlijkse Oud of Nieuw jaars Gala?! Niet te vergeten: het jaarlijkse Hemelvaarts kamp! Gezelligheid is een belangrijke factor

Daarmee staat of valt een avond. Jij kan daaraan bijdragen! Zin om een keer te komen? Voel je vrij en kom zaterdagavond! We beginnen om 20.15 uur in 't Lichtpunt of The Mirror, onder de toren van de Nieuwe Kerk in Zeist.

Bestuur 2019-2020:

Gerrit Jan Randewijk en Margje Kooiker: voorzitter
Caroline Catsburg: 1e secretaris
Gideon Nijenhuis: 2e secretaris
Christiaan Roos: PR
Daniël Vader: penningmeester

Groetjes vanuit heel Sola Gratia!

Wanneer Iedere zaterdagavond
Tijd 20:15 tot 22:00
Waar The Mirror of 't Lichtpunt,
Boulevard 2a Zeist
Leeftijd 35 tot 66 jaar
Caroline Catsburg
Caroline Catsburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Open Gemeente zonder tekst

 Bethel Zeist

 open naar God,

 naar elkaar

 en naar buiten