Sola Gratia

Sola Gratia is een jeugdvereniging voor jongeren van 16+ die elke zaterdag avond bij elkaar komt om op een gezellige manier te praten over het geloof en om leuke activiteiten te doen. Elke drie weken wordt er een thema behandeld.

Elk thema wordt voorbereid door een groepje jongeren die hiermee de avonden vullen. Elke avond bestaat uit een algemene opening met een stuk bijbel lezen, de rest van de avond wordt ingevuld met een bijbelstudie, activiteit of spelavond. De bijbelstudies hebben betrekking tot de thema's van de maandgroep, zo hebben we al vele thema's gehad zoals: Victory!, Wake Up! en Bingo!

Na 22:00 is de activiteit die is voorbereid afgelopen en wordt de avond afgesloten met een drankje en een gezellig potje tafelvoetbal of bijvoorbeeld een kaartspel.

Ontspanning

Daarmee staat of valt een avond. Jij kan daaraan bijdragen! Zin om een keer te komen? Voel je vrij en kom zaterdagavond! De inloop is vanaf 20.00 en vanaf 20.30 begint de avond in The Mirror, onder de toren van de Nieuwe Kerk in Zeist.

Bestuur 2023/2024:

Gerrit Jan Randewijk en Margje Kooiker: voorzitter

Anne-Roos de Korte: 1e secretaris

Lydia Nijenhuis: 2e secretaris

Djessie Bolks: PR

Jianle Chen: penningmeester

Wanneer Iedere zaterdagavond
Tijd 20:30 tot 22:00 (vanaf 20:00 inloop)
Waar The Mirror (onder de toren)
Boulevard 2a Zeist
Leeftijd Vanaf 16 jaar
Anne-Roos de Korte
Anne-Roos de Korte
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Open Gemeente zonder tekst

 Bethel Zeist

 open naar God,

 naar elkaar

 en naar buiten