Gebouwen

Homepage Bethel Zeist

Kerkgebouw

Wij komen samen in de Nieuwe Kerk aan de Boulevard 2a.

De diensten beginnen om 10:00 uur en 17:00 uur. In Opgang en elders op deze site zijn voor iedere zondag de bijzonderheden te vinden.

De koster isDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-24192270

't Lichtpunt

Dit is de naam van het wijkgebouw bij de Nieuwe Kerk. Hier spelen zich de meeste van onze wijkactiviteiten af. Indien u voor wijkactiviteiten gebruik wilt maken van één van de zalen kunt u een zaal reserveren bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0306920300.

 

De Mirror

Onder de toren van de Nieuwe Kerk is de Mirror, vooral bedoeld als gezellige ontmoetingsplaats voor onze jongeren. Op momenten waarop zij deze ruimte niet nodig hebben kunnen er andere bijeenkomsten worden gehouden, zoals gebedskringen en kleine vergaderingen of feestjes. Voor het reserveren hiervan kunt u terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A- A A+

Agenda

zondag 5 juli
ds. N. de Boo

zondag 5 juli
Ds H.S. Mosterd

zondag 12 juli
Ds W.G. Sonnenberg

zondag 12 juli
Ds H.F. Klok

zondag 19 juli
Ds Z. de Graaf

Kerkdiensten

Zie het rooster
Beluister onze kerkdiensten


Bethelnieuws

Verschenen edities

Nieuws

Bekijk hier het overzicht


Activiteiten


logo WSZ


Foto's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Open Gemeente zonder tekst Bethel Zeist open naar God, naar elkaar en naar buiten